Naša priča

Priča o granoli

Osijek nije naše privatno vlasništvo, ali je ipak naš grad. Ovdje smo se oboje rodili i odrasli, Ana na južnoj strani, ja na zapadnoj. Sada živimo u Aninom rodnom Ernestinovu, u mjestu iz kojeg su mještani već jednom bili otjerani u prognaništvo. I neka nam bude dozvoljeno, u ovo vrijeme iseljavanja mladih obitelji, odbijamo opet u prognaništvo.

Nakon što smo odbili sve ponude stalnog života i rada u inozemstvu, odlučili smo se za samostalan poslovni zahvat vjerujući da sve ono što nam je donijelo životno i radno iskustvo u našoj domovini možemo oplemeniti u svojem gradu Osijeku.

Priča o granoli

Go Go Granola mnogo je veća od uobičajene poslovne priče i sna o uspjehu, samostalnosti i materijalnoj sigurnosti. Nama je doista stalo da se u što većem broju vratimo izvorima ljudske prehrane i da ona bude uravnotežena bez obzira za koji od modernih načina ishrane ste se odlučili. Ovo je ključ. Uravnoteženje. Ključ do boljeg zdravlja. Mršavosti. Sigurnosti. Zadovoljstva.


Naše vrijednosti

Posebno smo se usredotočili na važnost doručka. Svjesni da živimo u užurbanom vremenu, koje nam krade vrijeme predodređeno za prvi jutarnji obrok, razvili smo vrijednosni sustav brzog doručka. Doručka za čiju je pripremu dovoljno samo nekoliko minuta. Zaokruženog obroka koji možete ponijeti sa sobom. I jesti ga zapravo u bilo kojem dijelu dana.

Ostanite s nama. Naše novosti možete pratiti i na Go Go Granola novosti. 

Posjetite nas na Facebooku gdje vodimo naše bitke za granolu i kreiramo pakete.