Go Go Granola

Cimetni paket granola

Napraviti učinkovitu recepturu granole ili potpuno udovoljiti vlastitom ukusu? Dvojba je o kojoj se premalo razmišlja. U svijetu granola barata se pojmovima poput „igrajte se“, „prilagodite sebi“, „kako vama odgovara“, što je opasno ukoliko ne poznajete sve pozitivne i negativne strane neke namirnice.

Cejlonski cimet središnji je dio ovoga paketa granola.

  • Pozitivni učinci na ljudsko zdravlje ispitani i klinički dokazani
  • Smanjenje zdravstvenih smetnji izazvanih dijabetesom
  • Dnevno podnošljivi unos cimeta je 0,1 mg/kg tjelesne mase

Svaka granola ima 500g.

Sve granole, pa tako i ove, možete jesti uz dodatak omiljenog mlijeka, jogurta, uz još svježeg ili suhog voća.

22.00 

Opis

U slučaju da ste propustili…

Protuupalno djelovanje, antibakterijski učinak, smanjenje rizika od kardiovaskularnih bolesti, poboljšavanje kognitivnih sposobnosti i smanjenje mogućnosti od raka debelog crijeva su do sada najčešće ispitivane i dokazane koristi od cimeta.

Do sada je istražen i dokazan učinak cimeta na razinu i ravnotežu glukoze u krvi. Objašnjen je i učinak cimeta na krvni tlak.

Preporučeni dnevni unos je najviše 6g cimeta. No, u novije vrijeme, znanost i klinika govore o pojmu „dnevno podnošljivog unosa“. To je pojam koji označava preporučenu količinu bilo koje tvari koju unosimo u organizam iz zraka, vode za piće i hrane bez da predstavlja značajan zdravstveni rizik. To je samo još jedan razlog da se prilikom priprema svojih granola i drugih jela ne „igramo“ sa sastojcima.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Cimetni paket granola”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)