Go Go Granola

Čokoladni paket granola

Tamna čokolada s one strane zakona. Tako bi se sažeto mogla nazvati tzv. „čokolada za dijabetičare“. Riječ je o prodajnoj laži utemeljenoj samo na protuzakonitoj igri izrazima „bez šećera“ i „bez dodanog šećera“. Isto tako, ne postoji medicinski odobrena granola za dijabetičare, no svaka granola može upotpuniti poseban režim prehrane dijabetičara.

Tamna čokolada je središnji dio ovoga paketa granola.

  • Tamna čokolada umjesto „čokolade za dijabetičare“
  • Pomoću podataka iz nutritivne tablice prilagoditi nivo inzulina
  • Obavezno razgovarati sa svojim liječnikom

Svaka granola u ovome paketu ima 500g.

Sve granole, pa tako i ove, možete jesti uz dodatak omiljenog mlijeka, jogurta, uz još svježeg ili suhog voća. U ovome paketu nalaze se sljedeće granole:

Mejor, okus čokolade

Fiesta, okus čokolade

Blanco, okus tamne čokolade.

24.00 

Opis

U slučaju da ste propustili…

Tamna čokolada zbog većeg udjela kakaa ima i znatno veći udio flavonoida, a to su polifenoli čiji je pozitivni učinak na kardiovaskularne probleme organizma istražen i dokazan. Pažljivim doziranjem tamne čokolade, čak i s problemima dijabetesa, neće biti potrebno trošiti novac na tzv. čokolade za dijabetičare.

Pažljivo dozirati tamnu čokoladu pomoću podataka iz nutritivne tablice proizvoda nešto je uobičajeno kod svih oboljelih od dijabetesa. Kako i koliko dozirati najbolje će preporučiti osobni liječnik, koji najbolje poznaje svojega štićenika.

O tamnoj čokoladi u prehrani dijabetičara dostupne su različite informacije na internetu. Ima tu svega i svačega. Mnoge od njih zaboravljaju da oboljeli od dijabetesa ne boluju na jednak način. Nemaju iste tegobe. Nemaju iste posljedice.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Čokoladni paket granola”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)