Opis
U slučaju da ste propustili…
Tamna čokolada zbog većeg udjela kakaa ima i znatno veći udio flavonoida, a to su polifenoli čiji je pozitivni učinak na kardiovaskularne probleme organizma istražen i dokazan. Pažljivim doziranjem tamne čokolade, čak i s problemima dijabetesa, neće biti potrebno trošiti novac na tzv. čokolade za dijabetičare.
Pažljivo dozirati tamnu čokoladu pomoću podataka iz nutritivne tablice proizvoda nešto je uobičajeno kod svih oboljelih od dijabetesa. Kako i koliko dozirati najbolje će preporučiti osobni liječnik, koji najbolje poznaje svojega štićenika.
O tamnoj čokoladi u prehrani dijabetičara dostupne su različite informacije na internetu. Ima tu svega i svačega. Mnoge od njih zaboravljaju da oboljeli od dijabetesa ne boluju na jednak način. Nemaju iste tegobe. Nemaju iste posljedice.
Recenzije
Još nema recenzija.